Jučer u popodnevnim satima u mjestu Bast došlo je incidenta u kojem su sudjelovali Matejas Jozipović, nezavisni vijećnik u Općinskom vijeću općine Baška Voda i Joze Vranješ, nekadašnji zamjenik gradonačelnika Makarske

Kako neslužbeno doznajemo, sve je počelo zbog zemljanih radova na gradilištu buduće kuće bračnog para Vranješ, Joze i Dragice. Zbog opetovanih prigovora mještana Basta zbog miniranja, odlaganja zemlje i sumnje da se ne poštuje Zakon o gradnji, nezavisni vijećnik Matejas Jozipović otišao je do gradilišta gdje bi, navodno, trebala niknuti vila s bazenom. Na gradilištu, inače, nema table s koje bi bilo vidljivo, postoji li građevinska dozvola, tko je investitor, projektant, izvođač radova.

Nakon viđenog, Matejas Jozipović je, kako doznajemo, otišao kući i nakon nekog vremena se ispred Jozipovićeve kuće pojavio s automobilom Joze Vranješ. Prema riječima jednog očevica, Joze Vranješ je prepriječio put ispred kuće Matejasa Jozipovića i uputio mu prijetnje. Pozvana je policija, no Joze Vranješ se prije dolaska policijskih službenika, tvrdi očevidac, udaljio od Jozipovićeve kuće.

Matejas Jozipović podnio je kaznenu prijavu protiv Joze Vranješa zbog kaznenog djela prijetnje, a navodno je to isto učinio i Joze Vranješ koji je prijavio Jozipovića. Zbog tajnosti postupka, nismo bili u mogućnosti kod ove dvojice aktera nemilog incidenta doznati više detalja.

9 KOMENTARI

 1. Joze Vranješ od nezavisnog vijećnika priko hdz-a do klana Roscic. Kad si nesposoban najlakše je nać način za spojit se na državnu sisu i tako do penzije.

 2. Molim odgovorne da preispitaju odakle su Joze i supruga Dragica skupili novac za gradnju kuće sa bazenom.
  Normalni građanin sa normalnim dohotkom to si Ne može priuštiti.

  Tražimo utvrđivanja porijekla imovine!!!

 3. Osoba koja nema završenu osnovnu školu, može da izračuna da se u Hrvatskoj ne može pošteno zaraditi za kuću sa bazenom bez korupicje i kriminala.
  Zašto institucije ne rade svoj posa? Ko koga štiti? Zašto se ne utvrđuje porijeklo imovine?

 4. Nece Matejas vise skuplat pare od Tovars sad ce to radit Pizdic iopet ce zajebat Roscics radi baste nadam se da Role nije najivsn budemo vifjrli

 5. U ovoj našoj Državi Kazneni Zakon je sveopći Universo, nema šta nije kazneno djelo, čudo kako 90 posto građana nije u zatvorima, dok određene rabote koje su svugdje u Svijetu Kazneno djelo ovdje to nisu, dapače tretiraju se kao društveno pozitivan fenomen. Stoga građani dobro pazite ujutro kad ustanete iz kreveta i otvorite okice, sigurno ste već počinili koje Kazneno djelo. Onda Vam slijede epohalna suđenja, ročišta, advokati i suci, svjedoci, Haški tribunal je mala beba za te procese. I Kune koje ćete izdvojiti ta njih. Tako da bi najbolje bilo i ne ustajati iz kreveta. Iako i sam taj čin sigurno već ima elemente Kaznenog djela. Sigurno.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime