Pjesma je nastala u sklopu projekta i natjecanja mladih glazbenih nada „Novi glas“ koji je krajem 2023. godine pokrenuo zadarski Novi radio, a na kojem je Mary odnijela pobjedu glasovima stručnog žirija

Kao nagradu Mary je osvojila snimanje i potpunu audio/video produkciju pjesme koju potpisuje Franjo Judnič, a objavljuje zadarska izdavačka kuća NG Records.
“Ljubav tu ne stanuje” je više od puke pjesme, to je emocionalno putovanje kroz izgubljene ljubavi i traženje nade u sjećanjima. Ponekad tragamo za ljubavlju tamo gdje ona više ne živi, u sjećanjima.”, istaknuo je autor.
Video spot je sniman na lokalitetu prekrasne srednjovjekovne utvrde Kličevica, pored Benkovca. Za video spot zaslužan je Marino Brkljača.
Inače, Mary je široj javnosti poznata kao natjecateljica poznatog RTL-ovog show-a Superstar u kojem je oduševila žiri, pogotovo Tončija Huljića.
NG Records želi posebno zahvaliti Novom radiju Zadar na neizmjernoj podršci koja je omogućila ostvarenje ovog projekta. Također, velika hvala Emiliji Kokić i Juri Brkljači koji su prepoznali i podržali talent mlade Mary. Zahvalnost također ide Tiramol.hr na odjeći, Friz factory na frizuri i Katarini Lukin (kate4makeup) na šminki.
“Ljubav tu ne stanuje” označava početak nove glazbene ere, a NG Records je ponosan što može biti dio tog putovanja.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime