Novi radio pokrenuo je jedinstveni glazbeni show „Novi glas“. Nakon prijava kandidata putem Natječaja u kojem smo tražili nove glazbene nade iz Zadra i Zadarske županije, odabrano je 8 najboljih koji su raspoređeni u dvije polufinalne emisije show-a koje će se prikazati na YOUTUBE kanalu Novog radija

Podsjetimo, nakon prve polufinalne emisije stručni žiri (Emilija Kokić, Jure Brkljača, Danijela Đimoti i Frane Judnič) najboljom je proglasio ANTEU GRGIN,  a slušatelji i gledatelji su putem našem portala noviradio.hr u proteklih sedam dana glasovali za svojeg favorita kojeg oni žele vidjeti u velikom finalu. Najviše glasova publike dobio je ROKO MARIĆ koji je drugi finalist „NOVOG GLASA“! Na drugom mjestu, tijesnoj lavovskoj borbi na drugom mjestu ostao je Ernest Marnika (44,85 % glasova publike), dok je najmanje glasova dobila Nika Uzelac (10 % glasova publike).

DRUGA POLUFINALNA EMISIJA JE VANI! ŽIRI ODLUČIO DA MARY RADIĆ IDE U FINALE!

U drugoj polufinalnoj emisiji žiri nije imao lak zadatak, ali je na kraju ipak odlučio da izravno u finale ide mlada MARY RADIĆ.

Uz nju su se natjecale Antea Grgeč, Hana Grubić i Katarina Šango za koje priča još nije gotova.

Naime, u idućih sedam dana slušatelji i gledatelji moći će za njih glasati na stranici https://www.noviradio.hr/novi-glas/

Nakon zbrajanja glasova znat ćemo i zadnju sudionicu finala show-a NOVI GLAS!

Cijelu drugu  polufinalnu emisiju pogledajte na https://www.youtube.com/watch?v=VwRgFh7Oqpo

Pobjednik show-a, osim prestižne titule, osvojit će vrijednu nagradu:  snimanje i potpunu audio/video produkciju pjesme i rotaciju pjesme na Novom radiju.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime