Jelena Oberman, nezavisna glazbenica iz Zaprešića, upravo je objavila remix pjesme „Ovaj svijet je lud“. U elektroničkom stilu s pomalo „dark vibeom“, ovaj remix je gotovo u potpunosti njezinih ruku djelo. Osim glazbe, teksta, aranžmana i produkcije, potpisuje i mix pjesme dok je za master zaslužan FM mastering

Spot je radila sa suprugom Robertom Obermanom na lokaciji stare škole u zaprešićkim Novim dvorima.   „Zahvaljujući sjajnoj lokaciji upravo za ovu pjesmu i temu o „ludom svijetu u kojem živimo“, u jedno dopodne uspjeli smo snimiti jedan pravi, kratki, pomalo horor film“, kaže Jelena.

Zanimljivo je da su već dva spota, onaj za „Oluju“ i onaj za izvornu verziju pjesme „Ovaj svijet je lud“ snimali upravo na toj atraktivnoj lokaciji čime su zapravo (namjerno, ili ne, prosudite sami) ukazali na veliko kulturno-povijesno bogatstvo koje krije taj zaprešićki kompleks. „Novi dvori su izuzetna lokacija koja priča priču za sebe, svaki kadar krije toliko podteksta da se spot praktički snima sam od sebe“, pojašnjava Jelena koja potpisuje režiju i montažu spota dok je njezin suprug Robert bio zadužen za snimateljski dio posla.

Jelena Oberman glazbom se bavi od svoje 11 godine, ali tek od nedavno je na sceni. Od kraja 2020. kada se pojavila sa svojom pjesmom „Korona“, objavila je 7 samostalnih singlova, jedan remix i EP s pet pjesama. U svojim  pjesmama Jelena kombinira različite žanrove i dosad je surađivala s brojnim hrvatskim glazbenicima. Odnedavno sama producira svoje pjesme.

Remix možete poslušati na svim glazbenim platformama, a spot pogledati na YouTubeu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime