Za danas u 15 sati je najavljena još jedna sjednica Općinskog vijeća općine Vir na kojoj se već unaprijed vidi da se ne zna ko’ pije, a ko’ plaća

Pretpostavljamo da ni na današnju sjednicu kontroverzni načelnik Kristijan Kapović u svom posljednjem mandatu neće doći, ali će biti prisutna“institucija načelnika“ kako to voli isticati njegov zamjenik Antonio Vučetić. Ne bi bilo čudno da se Kristijan Kapović niti ne pojavi na Općinskom vijeću jer to čini više od godine dana, a danas ima poseban razlog – sporni dnevni red. Na istom je jedna od točaka iskazani gubitak u godišnjem proračunu od gotovo tri milijuna kuna!

Nevjerojatno da je općina Vir iskazala toliki manjak u proračunu za 2019. godinu za koju je Kristijan Kapović više puta isticao u plaćenim duplericama nacionalnih tiskanih medija kako je rekordna po broju turista. Ako je u prošloj godini manjak od gotovo tri milijuna kuna, postavlja se pitanje koliki će onda biti gubitak u ovoj godini kada turista nema i pitanje koliko će ih biti.

Još jedan kuriozitet današnje sjednice Općinskog vijeća. Materijali koje su vijećnici dobili niti su potpisani niti pečatirani niti imaju urudžbeni broj i klasu što otvara nebrojene mogućnosti manipulacije materijalima u narednim mjesecima. Ništa što već nismo vidjeli ili doživjeli od kontroverznog načelnika koji je posljednjih mjeseci pod posebnim povećalom istražitelja DORH-a i USKOK-a.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime