Božidar Kalmeta kao kandidat za predsjednika Županijskog odbora HDZ-a neće imati protukandidata baš kao ni Šime Erlić koji je istaknuo kandidaturu za predsjednika Gradskog odbora HDZ-a u Zadru

Kandidaturu za potpredsjednike ŽO HDZ-a istaknuli su Martin Baričević, Josip Bilaver, Ivana Dević, Jure Fabijan, Branko Kutija, Milivoj Kurtov, Božidar Longin i Željko Šoša. Za potpredsjednike zadarskog HDZ-a, kandidature su istaknuli Branko Dukić, Bruno Milin i Elvira Sterle.

Benkovac

Za mjesto šefa benkovačkog HDZ-a borit će se Tomislav Bulić i Stanko Čirjak, a kandidature za potpredsjednika u tom gradu istaknuli su Branko Arbanas, Tomislav Klarica i Marija Orlović Kolčeg.

Biograd

Biogradski HDZ-ovci birat će između tri kandidata za predsjednika: Ante Mitrović, Šime Mršić i Melanija Ražov Radas. Kandidati za potpredsjednike su  Toni Bogdanić, Ivan Knez, Ivana Stamičar, Jurica Bidaković i Branimir Zorica.

Nin

Budući šef ninskog HDZ-a bit će Tomislav Ćurko, nekadašnji direktor zadarske Čistoće kao jedini kandidat, a za potpredsjednike su se kandidirali Marko Burela, Ines Jakovčević i Ante Peroš.

Tomislav Ćurko

Obrovac

Kontroverzni Ante Župan jedini je kandidat za šefa obrovačkog HDZ-a. Kandidati za njegovo potpredsjednika su Slobodan Jurjević, Marin Klanac, Gordana Renić i Grgo Šoša.

Pag

Za glavnog paškog HDZ-ovca borit će se Veljko Pernar i Stipe Žunić, a za potpredsjednike Ante Čemeljić, Jasna Magaš i Branimir Paro Vidolin.

Bibinje

Ivan Šimunić i Šime Sekula će se boriti za mjesto predsjednika, a kandidature za potpredsjednika istaknuli su Bruno Bugarija, Ivan John Krstičević i Tome Šimunić.

Galovac

Marin Gulan neće imati protukandidata u Galovcu, a za potpredsjednika su kandidature istaknuli Alen Burčul i Marinko Kvartuč.

Gračac

Tadija Šišić nema protukandidata, a za potpredsjednika su kandidature istaknuli Robert Juko i Dajana Šušnja Jasenko.

Jasenice

Kontroverzni i skandalima opterećeni Martin Baričević nema protukandidata u Jasenica,a  potpredsjedničke kandidature istaknuli su Šime Maruna i Antonio Matković.

Kali

Marko Kolega jedini je kandidat za predsjednika, a za potpredsjednika su Zvonko Mišlov i Dragan Vidov istaknuli kandidature.

Kukljica

Jedini kandidat je Edison Boško, a za potpredsjednika će članovi HDZ-a birati između Josipa Burčula i Nedjeljke Marušić.

Lišane Ostrovičke

Dva su kandidata za predsjednika: Ivica Musić i Tomislav Radaš. Za potpredsjednika su kandidaturu istaknuli Ivan Nimac i Josip Nimac.

Novigrad

Joso Klapan ostaje neprikosnoveni vladar lokalnog HDZ-a, a potencijalni potpredsjednik bit će ili Nenad Baraba ili Hrvoje Ivčić.

Pakoštane

U Pakoštanima se za predsjednika općinskog HDZ-a natječu Marin Barešić i Domagoj Kazija, a za potpredsjednika Milivoj KurtovNedjeljko Striguljica.

Pašman

Krešimir Ćosić bit će predsjednik, a kandidati za potpredsjednika su Ivan Čikarela i Šime Jureško.

Polača

Jedini kandidat za predsjednika je Viktor Prtenjača, a za potpredsjednika se natječu Ivan Kaštelanac i Ivica Kulaš.

Poličnik

Davor Lončar unatoč nezadovoljstvu brojnih članova stranke jedini je kandidat za predsjednika, a potpredsjedničku kandidaturu istaknuli su Petar Bogović i Dario Buljat.

Posedarje

Ivica Juričević jedini je kandidat, a kao potencijalni potpredsjednici nameću se Josip Budan i Jure Vulić.

Povljana

Šime Jurišić jedini je kandidat. Potpredsjedničku kandidaturu istaknuli su Jure Crljenko i Denis Tičić.

Preko

Jure Brižić jedini je kandidat, a njegov zamjenik bit će ili Endi Ćuća ili Ivica Luković.

Privlaka

Još jedan neposlušni HDZ-ovac, Gašpar Begonja jedini je kandidat za predsjednika. Za potpredsjednika kandidirali su se Ante Mustać, Željko Glavan i Dragan Glavan.

Ražanac

Nediljko Jović jedini je kandidat. Za potpredsjednika se natječu Predrag Dušević i Petar Miočić.

Predrag Dušević

Sali

Dražen Mirković jedini je kandidat, a za potpredsjednika su kandidaturu istaknuli Sebastijan Jagić i Zlatko Šabić.

Stankovci

Željko Baradić očekivano je jedini kandidat. Za potpredsjednika su kandidaturu istaknuli Davor Klarić i Dražen Orlović.

Starigrad

Vječiti rivali Višeslav Dokoza i Krste Ramić borit će se za predsjedničku poziciju. Za budućeg potpredsjednika natječu se Šime Bucić i Marina Vukić.

Sukošan

Dva su kandidata: Tomislav Dražić i Milan Ročak, a i dva su kandidata za potpredsjednike: Ante Martinac i Stipana Banić.

Sv. Filip i Jakov

Jedini kandidat je Marin Colić, a za potpredsjednika se natječu Anamarija Matešić i Zoran Pelicarić.

Škabrnja

Marko Ivković jedini je kandidat. Za potpredsjednika se natječu Šime Brkić i Nedjeljko Bubnjar.

Vir

Na Viru se natječu Rajko Radović i Vesela Vučetić za predsjednika/cu,  a kandidature za potpredsjednika se bore Ivan Buškulić, Branko Dabičić, Vlade Liverić i Marino Radović.

Vrsi

Jedina kandidatkinja je Sandra Vukić, a za potpredsjednika se natječu Srećko Maraš i Marijana Vukić.

Zemunik Donji

Jure Fabijan je jedini kandidat. Za potpredsjednika se kandidiraju Venko Bakarić i Jure Buljat. (FOTO: Facebook i ARHIVA)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime