Ususret izborima za Europski parlament, Zagreb je na jednu večer postao centar Starog kontinenta te na besplatnom koncertu Hiljsona Mandele poslao svojim građanima važnu i glasnu poruku „BE BOLD GO VOTE“!

Pionir hrvatske trap glazbe tako je otvorio lipanjsku koncertnu sezonu i na partyju u zagrebačkom klubu Peti kupe pred stotinama okupljenih potvrdio koliko je važno iskoristiti svoje glasačko pravo… bez obzira na generacije.
Smanjeni interes za europske izbore najčešće proizlazi iz nedovoljnog razumijevanja važnosti europskih tema i sustava odlučivanja u Europskoj uniji, koja sve više i sve izravnije određuje živote ljudi u Hrvatskoj. Upravo je to bio povod za ovaj party, koji je prepoznao i podržao Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj, a na kojem su se družila i brojna javna lica i influenceri, kao što su Morana Zibar, Lovro Juraga, Petra Kurtela, Nika Ilčić, Niko Čuturić i mnogi drugi. Uz najveće hitove popularnog trepera, vladara Billboard ljestvice, poznatog po svojim energičnim nastupima, okupljeni gosti i sami su se informirali o tome koliko odluke EU parlamenta mogu utjecati na njihov svakodnevni život u Hrvatskoj i zašto je važno izaći na izbore 9. lipnja. Komunikacijsku kampanju Europskog parlamenta ‘Iskoristi svoj glas, ne daj da ti drugi kroje budućnost’ kojom se nastoji potaknuti građanke i građane da u što većem broju izađu na birališta podržale su brojne udruge, privatni i javni sektor, ali i zvučna imena i kreatori digitalnog sadržaja, a ritam ovog ‘Europskog tjedna’ postavio je party kojim se svakako dodatno angažira mlade da budu odvažni, svoji i daju svoj doprinos u oblikovanju budućnosti.
Više od 370 milijuna građana diljem Europe moći će iskoristiti svoje glasačko pravo na izborima za Europski parlament i tako sudjelovati u kreiranju politika i promjena. Hrvatskoj u EU parlamentu pripada 12 zastupničkih mjesta od ukupno 720. Na našim listama natječe se tristo kandidata, a svaki glas je bitan ako želimo osnažiti demokraciju u našem društvu. Baš zato, #IskoristiSvojGlas i #BeBoldGoVote u nedjelju, 9. lipnja.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime