Organizator turneje Večernje škole, agencija Zvjezdica Petra d.o.o., ovim putem obavještava javnost da je izvedba predstave „Posljednja Večernja“ u Makarskoj koja se trebala održati 18. ožujka u Gradskom sportskom centru Makarska u 19,59 h odgođena

Zbog nemogućnosti izvedbe predstave u prvom terminu, predstava „Posljednja Večernja“ održat će se u svibnju, na istoj lokaciji, a točan termin održavanja organizator će objaviti u ponedjeljak, 13. ožujka 2023. 
Predstava se odgađa zbog zahtjevnosti turneje koja obuhvaća čak dvadesetak gradova i preiscrpljenosti izvođača. Ulaznice kupljene za termin 18. ožujka vrijedit će i za novi termin u svibnju. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati predstavi u svibnju, povrat novca za već kupljene ulaznica moguće je ostvariti od ponedjeljka, 13.ožujka, na prodajnim mjestima Eventima gdje su iste i kupljene. Ukoliko su ulaznice kupljene online, povrat novca možete ostvariti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr.

Ispričavamo se zbog nastale situacije i odgode, a nadamo se da ćete nam se pridružiti u svibnju, poručuju iz agencije Zvjezdica Petra d.o.o. Zagreb.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime