Krajem prošlog tjedna Stožer civilne zaštite Općine Vir donio je Odluku prema kojoj se skraćuje radno vrijeme ugostiteljskih objekata

Prema Odluci koja je, pokazat će se, potpuno nezakonita, ugostitelji više ne bi mogli raditi do 4 ujutro već do 2 sata ujutro. Neiskusni i neupućeni načelnik spomenutog Stožera, Antonio Vučetić, ujedno desna ruka Kristijana Kapovića nema pojma da niti on niti itko osim Općinskog vijeća općine Vir uopće može donijeti takvu odluku. Potvrdio je to i načelnik Stožera civilne zaštite Zadarske županije i zadarski dožupan Šime Vicković.

Još više čudi da Kristijan Kapović kao glavna i odgovorna osoba u općini Vir nije reagirao na ovakvu nezakonitost. Možda to nije ni slučajno. Kristijan Kapović koji više od godine dana izbjegava dolazak na sjednicu Općinskog vijeća očito ne drži do tog tijela. Uostalom, ne bi bilo prvi put da tijela općine Vir donose nezakonite odluke. Neke je Ministarstvo uprave u proteklom razdoblju i poništilo.

Sada je na redu ministar uprave i pravosuđa Ivan Malenica. On bi sa povećanom dozom odgovornosti obzirom je bio HDZ-ov nositelj liste u IX.izbornoj jedinici trebao pristupiti temi nezakonitih odluka koje donose Kristijan Kapović i njegovi jataci.

U međuvremenu, Petar Vučetić već danima prosvjeduje na Viru. Prosvjeduje protiv nereda kojeg generiraju nesposobne općinske vlasti na čelu sa Kristijanom Kapovićem. Zanimljivo, višednevni prosvjed Petra Vučetića prolazi ispod radara medija…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime