Zbog olujne bure, promet na autocesti A1 i A6 odvija se uz određena ograničenja, izvještava Hrvatski autoklub

Promet je dopušten samo za osobna vozila: autocestom A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Posedarje; autocestom A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica; Jadranskom magistralom (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene; državnom cestom Maslenica-Zaton Obrovački (DC54); Paškim mostom (DC106).

Na autocesti A7 Draga-Šmrika zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupina vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Karlobaga te lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica (LC 58107) dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupine vozila).

Zabrana prometa na Krčkom mostu za I. skupinu vozila (motocikli, prikolice za stanovanje, kamp prikolice s tri ili više osovina, kombi vozila visine preko 1,9 m, autobusi na kat i autobusi duplih osovina koji vuku prikolicu, osobna vozila koja vuku malu prikolicu s jednom osovinom) zbog olujnog vjetra. Molimo korisnike za dodatan oprez.

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Lici i Dalmaciji. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime