Direkcija Miss i Mister turizma poziva sve zainteresirane na online prijave na casting za Miss i Mistera turizma Hrvatske 2020., a otvorene prijave traju do zaključno 28. ožujka 2020. godine

Nakon online prijava uslijedit će casting uživo s članovima žirija, u trenutku kada sigurnosni uvjeti budu pogodni, te finalni izbor 12 djevojaka i  12 mladića koji će uz stručno vodstvo imati prilike razvijati se i učiti, između ostaloga, o turizmu, menadžmentu i modellingu.

Direkcija će u suradnji s HUBtour Croatia, uz online prijave za casting te selekciju natjecateljica i natjecatelja, obogatiti program online edukcijama za sve prijavljene kako bi ih osnažio s novim znanjima koji će ih podržati u procesu castinga i finalnog Izbora.

Program ovogodišnjeg Izbora bogatiji je nizom aktivnosti koje, između ostaloga, uključuju i online edukacije za sve prijavljene te aktivniji angažman mladih natjecateljica i natjecatelja sa svrhom jačanja standarda ambasadora Hrvatske. – istaknula je Nikolina Poropat, modna dizajnerica, članica direkcije Miss i Mister turizma Hrvatske punih sedam godina koja je preuzela vlasništvo licence za Hrvatsku te Bosnu i Hercegovinu nakon prošlogodišnjeg izbora. Poropat je ujedno naglasila:Cijeli proces prijava i edukacija smo prilagodili virtualnom, zdravstveno sigurnom, svijetu što nam moderne tehnologije omogućuju.“

Nakon gotovo dvadeset godina, koliko Hrvatska sudjeluje na svjetskom izboru Miss Turizma Svijeta i odličnih rezultata naših finalistica, zaslugom vlasnika licence za Republiku Hrvatsku, Borisa Kosmača, Hrvatska je u velikoj konkurenciji ostalih turističkih velesila, bila odabrana od strane direkcije svjetske licencije, za domaćina ovako velikog svjetskog događaja  „Miss Turizma Svijeta“. U proljeće prošle godine, Hrvatsku je posjetilo više od 60 ljepotica iz cijelog svijeta kada se održala i finalna večer Miss Turizma Svijeta u Poreču te promovirane sve ljepote Hrvatske.

Ovogodišnji program Izbora Miss i Mister turizma Hrvatske bit će oplemenjen i dodatnim edukcijama i aktivnostima kako bi se kvalitetno sagledao učinak korona virusa na turizam i efekti na gospodarstvo te će se prezentirati budući planovi za promociju atraktivnih destinacija “plave” i “zelene” Hrvatske te kulturna i društvena baština Lijepe naše, sa svrhom sustavnog brendiranja Hrvatske. Pokrovitelj projekta je Hrvatska turistička zajednica.

Sve aktivnosti ovogodišnjeg Izbora za Miss i Mistera turizma Hrvatska kulminirat će na Grand Finalu koje će uključiti i učinkovitiju sinergiju natjecateljica i natjecatelja s glavnim dionicima gospodarstva, poglavito turističkog sektora. Ljepota nije samo vanjština, i ne kaže se uzalud da istinska dolazi iznutra, stoga cijela manifestacija ima i humanitarni karakter s fokusom na dobročinstvo zbog koje se Hrvatska uvijek izdvajala od drugih. Otvorene online prijave za casting dostupne su na excellence-point.com mrežnim stranicama.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime