Zimski park na Višnjiku ove godine otvara svoja vrata u petak, 25.studenog sa nikad bogatijom ponudom

Najveći lunapark u Hrvatskoj bit će na raspolaganju posjetiteljima najmanje do 15.siječnja 2023.godine, a tu je i klizalište sa posebnim dodatkom, odvojenom stazom koja vijuga između klizališta i nove atrakcije – ledenog tobogana!

Unutar Zimskog parka bit će i ugostiteljska šetnica sa originalnom ponudom jela i pića u adventskim kućicama kao zimsko izdanje Street food festivala, ali i talijanskih slastica kao što su Torrone, Panettone, Pandoro…, ali i razne vrste ručno rađenih čokoladnih proizvoda.

Kroz narednih gotovo dva mjeseca, posjetitelji će moći uživati i u biranoj živoj glazbi sa pozornice, a posebno iznenađenje Zimskog parka na Višnjiku predstavljaju malonogometni turnir potkraj prosinca na kojem će nastupiti čak 80 klubova te Konjički klub “Maximus” koji će posebno razveseliti djecu svih uzrasta. U suradnji sa ŠC Višnjik, Konjički klub “Maximus” će tijekom trajanja Zimskog parka u vremenu od 17 do 21 sat nuditi svim posjetiteljima mogućnost jahanja ponija. Svoju zimsku uspomenu moći će odnijeti i u obliku prigodne fotografije i sve to po simboličnim cijenama.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime