Upis djece u prvi razred Osnovne škole oca Petra Perice za školsku godinu 2020./2021. može se obaviti na dva načina, stoji u službenoj obavijesti koju objavljujemo u nastavku

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, roditelji mogu isprintati UPISNICU koja se nalazi u privitku ove vijesti te je, ispunjenu, potpisanu  i skeniranu, poslati na e-mail adresu: strucnasluzba.opp@gmail.com do četvrtka, 27. kolovoza 2020.

Ukoliko niste u  mogućnosti isprintati i skenirati upisnicu, upisi će se vršiti i u prostorijama  OŠ oca Petra Perice (učionica u prizemlju) u četvrtak, 27. kolovoza 2020. od 9 do 12 sati. Roditelje koji se odluče doći u školu na upis molimo da se pridržavaju osnovnih epidemioloških mjera (nošenje zaštitne maske, poštivanje socijalne distance i dezinfikacija ruku na ulazu u školu).

U privitku se nalazi i popis školskog pribora koji će biti potreban učenicima prvih razreda. Napominjemo da su udžbenici  besplatni  za sve učenike osnovne škole. Učenici će ih u školi moći preuzeti na početku nastavne godine. Udžbenici su u vlasništvu škole te se neoštećeni trebaju vratiti na kraju nastavne godine.

Za sve dodatne informacije možete se javiti na broj telefona 021/615-180 ili na e-mail:  skola@os-pperice-ma.skole.hr

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime