Glavni HDZ-ov analitičar Robert Kopal vrlo neoprezno i štetno govori o tzv. fenomenu crnog labuda u toj stranci. Neuspjeh HDZ-a na euroizborima opravdava sabotažama članova

Robert Kopal je u pravu. HDZ doista ima problema sa vlastitim članovima i najveće krtice, destruktivci HDZ-a su upravo oni sami. Pored stranačkih prijatelja, HDZ-u ne trebaju neprijatelji.

Istraživački tim portala Megamedia pratio je izbore za vijeća mjesnih odbora na sinjskom području koji su održani u nedjelju 2.lipnja 2019. Rezultati (POGLEDAJ OVDJE) su pokazali da HDZ ima stabilno biračko tijelo unatoč brojnim pokušajima sabotiranja, a koje smo otkrili.

Prema našim informatorima, u izbornu kampanju za vijeća mjesnih odbora posebno su se angažirali Dinko Bošnjak, HDZ-ov načelnik općine Hrvace kao i harambaša Ivo Vukasović- Parin. Vukasović je, tvrde brojni mještani Brnaza pomagao jednoj nezavisnoj listi iako je član HDZ-a. Zahvaljujući HDZ-u, članovi njegove obitelji su uhljebljeni na državnim jaslama, a i Vukasović je na temelju stranačke iskaznice ostvario brojne popodnosti.

Zabilježili smo i čudnovate aktivnosti Dinka Bošnjaka koji je učinio sve što je u njegovoj moći da HDZ osvoji što manje glasova u rodnom mjestu Anđelka Bilandžića, predsjednika Gradskog odbora HDZ-a u Sinju. U sljedećem nastavku ćemo objaviti i korespodenciju između Dinka Bošnjaka i jednog istaknutog sinjskog političara, borca protiv HDZ-a na temelju čega će mnogima biti jasno tko su crni labudovi HDZ-a Cetinske krajine.

O svemu je obavješteno i Predsjedništvo HDZ-a kao i sam Robert Kopal. (NASTAVLJA SE…)

4 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime