Aktualni predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Joso Nekić neće istaknuti kandidaturu za predsjednika na skorašnjim unutarstranačkim izborima

Potvrdio nam je to i sam Joso Nekić kazavši kako je odluku o tome da se ne natječe za drugi mandat predsjednika donio davno. – Mislim da  sam u proteklih 31 godinu političkog života ostavio iza sebe zapažene rezultate i da je sada vrijeme da stranku preuzme netko mlađi. U svom mandatu sam kao predsjednik GO HDZ-a radio i slijedio politiku jedinstva što je donijelo uspješne rezultate na svim izborima u protekle četiri i pol godine. Imao sam sreću da su tako radili i moji prethodnici zato  stranka na lokalnoj razini dobiva povjerenje građana od uvođenja višestranačja. I onda kada možda nismo svi razmišljali na isti način, znali smo postići konsenzus, za dobrobit i stranke i ovoga grada, kazao nam je Nekić.

Na pitanje što očekuje od budućeg predsjednika, Nekić odgovara kako budući nasljednik treba prije svega voditi računa o interesima stranke i nastaviti dosadašnju politiku koja se pokazala kvalitetnom i uspješnom.

– Niti jedna stranka i niti jedan gradonačelnik izvan HDZ-a u našem gradu i županiji ne bi napravio više, a to se vidi u drugim gradovima. Mi smo imali kontinuitet i unutarnju snagu da se transformiramo i idemo ukorak s potrebama našeg grada i naših građana. To mora biti misao vodilja i onih mojih stranačkih prijatelja koji će u budućnosti obnašati zahtjevnu dužnost predsjednika GO, zaključio je Nekić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime