Krste Ramić, HDZ-ov načelnik općine Starigrad ne treba biti zabrinut činjenicom da mu je ovo posljednji načelnički mandat

Olupina koju su, po svemu sudeći nezakonito, u more potopili Krste Ramić, Mario Zubčić i Ivan Bušljeta dobila je neslužbeni status mletačke olupine

Naime, Krste Ramić ne živi samo od načelničke plaće, a niti mu je potrebno savjetničko mjesto u zadarskoj Čistoći. Vizionarski je prije nekoliko godina osmislio vlastiti posao od kojeg se lijepo živi – vožnja polupodmornice starigradskim akvatorijem.

Novinari portala Megamedia nazočili su svojedobno potapanju otpada u more

A kako je sve počelo. Jedne godine Krste Ramić je u neposrednoj blizini župne kuće u Starigradu općinskim novcima uredio binu za ljetne zabave,a vrijednost izvedenih radova bila je 320 tisuća kuna. Do tog trenutka je ispred bine bilo parkiralište s naplatnim aparatima od kojih je općina svake godine ostvarivala prihode.

Upravo je prostor ispred župne kuće u Starigradu poslužio Krsti Ramiću za gospodarski uzlet zbog kojeg mu politika više nije jedina ruka hranilica

Sljedeće godine Krste Ramić kao načelnik opet vizionasrki prilagođava ljetna događanja privatnom interesu, u potpunosti ukida parkiralište, uklanjaju se naplatni aparati (bez valjanih odluka, op.a.), spomenuti prostor se fizički ograđuje, postavlja se čak i dječje igralište uz samu prometnicu. Tako prostor u blizini župne kuće postaje novo okupljalište u Starigradu, a iste godine Krste Ramić kupuje i polupodmornicu putem suspektnog kredita te u blizini novog okupljališta organizira prodaju karata znatiželjnim i zabave željnim gostima.

Krste Ramić

Godinu dana kasnije, Krste Ramić pod sumnjivim  okolnostima uz pomoć Maria Zubčića i Ivana Bušljete potapa brodsku olupinu koja u međuvremenu dobiva neslužbeni status mletačke olupine, a sve u svrhu što atraktivnijeg razgledavanja starigradskog podmorja na mjestima gdje nema fekalija.

Modus operandi načelnika Ramića na odlasku predstavlja sentencu brojnih lokalnih političkih moćnika u Lijepoj našoj: Općina, to sam ja! (NASTAVLJA SE…)

1 KOMENTAR

  1. Koji je to moralni titan da tako iz osobne mržnje i netrpeljivosti sere po čovjeku? Možda sebe vidi na poziciji načelnika i spasitelja podvelebitskog kraja?Uskoro će izbori pa neka se kandidira i vidi koiko piza. Osobno mislim da je vrijeme sadašnjeg načelnika i njegove opcije prošlo ali nitko nesmije iz osobne mržnje ovako srat po čovjeku i njegovoj obitelji. Kao političar Ramić je zakazao, kao čovjek on i njegova obitelj uvijek će imati moje poštovanje.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime