Čitatelj portala Megamedia poslao nam je pismo s fotografijama koje se odnose na koncesionare ležaljki na plaži u tom prekrasnom mjestu

U nadi da će načelnik općine Brela Stipe Ursić pročitati pismo svog sumještana te pravovaljano reagirati, isto objavljujemo u cijelosti.

„Pišem vam povodom situacije koja se već duže vremena odvija na centralnoj plaži u Brelima. Naime poznato vam je da se općinska vlast u Brelima zadnjih par sezona hvali kako su uveli reda u rezerviranju mjesta na plaži od strane gostiju i koncesionara. To je većim dijelom istina, ali ima jedan koncesionar koji radi suprotno na štetu gostiju, tj. rano ujutro postavlja ležaljke na najbolje pozicije pa je gost primoran iznajmiti kod njega. Radi se o koncesionaru Obrt Staničić vl. Toni Staničić koji je već imao okršaje s gostima zbog istog razloga. Pitanje je zašto općinske vlasti ne reagiraju i koncesiju ne ukinu i daju je nekome tko će je koristiti u skladu s propisima. U prilogu šaljem fotografije koje potvrđuju gore napisano. Na slici se vide ležaljke drugih koncesionara uredno složene. Zašto ista pravila ne vrijede za sve?“, pita se naš čitatelj. Načelniče Ursić, Vi ste na potezu.

1 KOMENTAR

  1. U Baškoj Vodi svi prave nered i niko ne diže galamu , u Brelima jedan i to vam je problem. Kad vam nevalja Ursić dajte ga nama mi ćemo vama Roščića ,on će vam to sredit.

  2. E moj Jokina,zna si srat o Baskoj Vodi,nevaja ovo ,nevaja ono,pari ko da te ujko Ivo -smece-Sikavica savjetova kako srat bez povoda.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime