Predsjednik Upravnog vijeća GSC Makarska Stjepan Zelić i Jure Pribisalić, koordinator za projekte i sportska događanja informirali su putem priopćenja o dolasku Večernje škole Željka Pervana u Makarsku

U nastavku objavljujemo priopćenje u cijelosti. Preuzimanjem dužnosti predsjednika Upravnog vijeća GSC Makarska obavezao sam se, između ostalog, pozicionirati naš grad na sportskoj karti Hrvatske. Ne samo to. Držim da možemo i moramo bolje iskoristiti postojeće kapacitete, posebice u zimskim mjesecima. U sklopu redovitih aktivnosti, Jure Pribisalić, koordinator za projekte i sportska događanja i ja boravili smo na radnom sastanku u ŠC Višnjik u Zadru gdje smo dogovorili potpisivanje Sporazuma o suradnji.

Već tada smo dogovorili zajedničku suradnju na nekoliko projekata, a prvi među njima je upravo Večernja škola Željka Pervana – Oproštajna turneja. Zahvaljujući kvalitetnim pregovorima sa produkcijskim menadžmentom koji stoji iza Željka Pervana, Makarke i Makarani imat će priliku gledati nezaboravni show 18.ožujka 2023. S početkom u 19:59 sati u dvorani GSC Makarska. Za tu priliku smo Jure Pribisalić i moja malenkost dogovorili proširenje sa 1.000 na 1.400 sjedećih mjesta i prema prvim najavama, tražit će se karta više.

Osim toga, GSC Makarska ugostit će i ragbi Europsko prvenstvo Trophy divizije u sklopu kojeg će u našem gradu 1.travnja igrati reprezentacije Hrvatske i Švicarske. Do ljeta ćemo nastojati organizirati još nekoliko sportskih i zabavnih manifestacija kako bismo što kvalitetnije iskoristili kapacitete GSC Makarska, ali i skratili našim sugrađanima pomalo dosadne zimske dane.

U pregovorima smo sa nekoliko glazbenih zvijezda, a očekuju nas i brojna sportska natjecanja o čemu ćemo na vrijeme izvijestiti javnost.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime