Policijski službenici Policijske postaje Benkovac-Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim državljaninom Čilea kojeg se sumnjiči za naročito drsko ponašanje

Naime, nakon što je u srijedu,14. rujna ove godine oko 15,30 sati  policija zaprimila dojavu kako jedna muška osoba pod utjecajem alkohola vikom i galamom narušava javni red i mir u trgovini trgovačkog društva u Starigradu, policijski službenici su nedugo nakon toga u Selinama na ulici zatekli 37-godišnjeg stranog državljanina pod vidnim utjecajem alkohola.

 Muškarac je priveden u službene prostorije policije, utvrđena mu je koncentracija alkohola od 2,09 g/kg, te je kod njega pronađena bicikla manje vrijednosti za koju je utvrđeno da je otuđio ranije istog dana na plaži na području Starigrada.

Bicikl je vraćen vlasnici,  a strani državljanin je uz Optužni prijedlog zbog prekršaja naročito drskog ponašanja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru gdje je kažnjen novčanom kaznom.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o strancima također je prekršajno sankcioniran te je Rješenjem dobio rok od sedam dana za napuštanje Republike Hrvatske.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime