I dalje se ne poštuje odluka Gradskog vijeća Grada Makarske o prestanku građevinskih radova, piše naš čitatelj

– Sad i nove “žute gljive” rastu poslije kiše! (građevinske dizalice). Po tome mislim da će se cijelo ljeto nastaviti radovima na građevinskim radovima na svim gradilištima. Sa Makarske rive se prema istoku grada vide 5 ŽUTIH GLJIVA koje šire svoja krila dobrodošlice našim turistima, koji će doći, i nikad više kao i njihovi prijatelji kad pročitaju njihove recenzije o Makarskoj. Bageri kopaju rupu makarskom turizmu, zaključuje čitatelj.

Zanimljivo, da se odluke makarskog Gradskog vijeća ne poštuju, svjesni su i gradonačelnik Jure Brkan, ali i njegova dva zamjenika Dražen Nemčić i Joze Vranješ. Čak su objavili i priopćenje Grada u kojem ističu da građani imaju pravo biti nezadovoljni građevinskim radovima. Mrtvo slovo na papiru. Građani se žale, turisti bježe, gradski oci kažu da su građani u pravu, ali nitko ništa ne poduzima…

10 KOMENTARI

  1. Samo gradi te u nedogled, makarani su vecinom za betonizaciju I unistavanje grada, opleti po betonu tko jebe budale =ovce=gradjane grada.

  2. Rupa tj grobna jama Makarskoj Rivijeri davno je iskopana, pitajte Roščiće Brkane i druge slične za koje ste desetljećima glasali i na položaju ih držali, sad imate što ste tražili. I što zaslužujete.

  3. Želimo i mi tebi puno zdravlja sriče. Ali kad to kažeš glup si tup a fra Jozo nisi. A znaš šta si pogodi???. Da ti pomognem odgovorit . Pati si obično govno..!

  4. Ajme PA bas su glupav ovi zitelji sto dozvoljavaju ovakav kriminal I lopovluk partija Koje se izmjenjuju na vlasti a nista za narod nisu uradili da valja,, Malo je reci glupi..

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime