Naš čitatelj i ugostiteljski djelatnik na makarskoj rivi poslao nam je pismo s molbom da ga objavimo, a smeta ga slaba organizacija naplate parkiranja

„ Pozdrav, ja sam ugostiteljski radnik čije je radno mjesto u ugostiteljskom objektu na makarskoj rivi. Godinama već gledam naše drage turiste kako muku muče sa parkingom u Makarskoj i pronalaskom sitnih novaca za parking. Lutaju od kafića do kafića i restorana do restorana pokušavajući dobiti sitni novac za parking aparat na kojem je to jedina mogućnost plaćanja. Nekada ta potraga potraje duže vrimena što nažalost završi i parking kaznom u što sam se sam uvjerio (nažalost djelatnik parkinga je samo radio svoj posao). Zato bih uputio kritiku gradu koji upravlja parkingom da se napokom nađe rješenje u aparatu za promjenu novca ili da se na postojećem uređaju omogući plaćanje papirnatim novcem ili karticom“, napisao je naš čitatelj.

1 KOMENTAR

  1. Pa da, kartice i mob app kao dodatna opcija bi bilo super. Garantiram da bi grad vise zaradio kad bi ljudima olakša plaćanje a ne otežava.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime