PISMO ČITATELJA Gradonačelnik Brkan pogodovao prilikom dodjela koncesija za taxi prijevoz?

0

Jedan naš čitatelj, inače taxi prijevoznik u Makarskoj, poslao nam je kraće pismo u kojem izražava negodovanje dodijeljenim koncesijama.

Njegovo pismo prenosimo u cijelosti: „Prošlogodišnja odluka Gradskog vijeća Grada Makarske o usklađivanju o dojelama i pravima na nove koncesije za taxi prijevoz na području grada Makarske ovih dana pala je u vodu tj. postavilo se pitanje o sukobu interesa, a u svezi jedne obitelji koja već posjeduje jednu taxi koncesiju za taxi prijevoz pa je istoj obitelji ovih dana dodijeljena još jedna koncesija, ali samo na drugo ime tj. na drugog člana te obitelji. Ovo pogodovanje vezano je za novoizabranog gradonačelnika pa se postavlja pitanje o mitu i korupciji već na samom početku vođenja grada. Dodjela sporne koncesije za taxi prijevoz osim sukoba interesa odnosi se i na to da takozvani taxi prijevoznik ima već nekoliko djelatnosti u svom poslovanju. Nekolikmo kandidata kojima je taxi prijevoz jedina djelatnost te su nezaposleni i podstanari imali su jednak broj bodova na ovom natječaju, a neki su imali i više bodova od potrebnog pa nisu prošli na natječaju što je čisti dokaz o mitu i korupciji, sukobu interesa i pogodovanju novog gradonačelnika“, napisao je naš čitatelj (podaci poznati redakciji).

1 KOMENTAR

  1. Šta pišete neistinu koju vam je neka budala poslala,nema Brkan veze s tim,Bilić odredio uvjete natječaja,dan poslije prvih izbora ga objavio i sad odradio!!!

  2. Jadna nan majka, jopet sitni interesi vladaju gradom! Taksisti su ogledalo grada stoji seljak do seljaka, dresscode, osnove komunikacije, a o stranim jezicima da ne govorim, ni Rvatski neznadu! A padeži su im nuder, deder, anuder, tuten, anamo i da ne nabrajan dalje hvala ti Jure! Mi smo te izglasali, mi ćemo te i smjeniti. Lip pozdrav Makarskoj orjuni!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime