Pogledajte ovu nakaradu poviše Arbuna, u parku Sv. Petar…, započela je kratko pismo jedna naša čitateljica koja nam je poslala i dvije fotografije

– Igralište za kućne ljubimce pretvoreno je u nasip neodgovarajućim materijalom, neprikladnom za ovaj dio mjesta. Uz nasip podignut je još jedan red zida. Pa bi se zapitali na što ovo liči, pitaju se prolaznici i što je s ovim “šef” želio postići… Očekujemo odgovor, napisala je naša čitateljica.

Nadamo se da će nadležne službe reagirati i pojasniti čitateljici i zainteresiranoj javnosti o čemu se ovdje radi. Inače, gradonačelnik Zoran Paunović je redovit na terenu. Nedavno je zabilježio ilegalnu gradnju balkona u staroj povijesnoj jezgri, pa vjerujemo kako bi ga i ova tema mogla zainteresirati.

*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je: redakcija
@mega-media.hr

1 KOMENTAR

  1. ,…da je njega interesiralo, ovako nesto se nebi desilo,ali sa cinjenicon da je (zoka bre) korumpirani partijski konj kao i prijatej mu (brkan bre) nista nas necudi u ovakvim slucajevima, jer sta sve mali kriminalci rade kako bi unazadili i unistili grad tj. nepodoban zivalj,da je to strasno i jadno od iste bezskrupolozne bagre,..

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime