Prije nekoliko dana Grad Makarska objavio je natječaj za višeg stručnog suradnika u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti

U natječaju jasno stoji da budući zaposlenik mora biti magistar ili stručni specijalist ekonomske struke, a navode se i ostali uvjeti koje kandidati moraju ispunjavati. Portal Megamedia je nekako proročanski u zadnjoj rečenici naizgled zlobno, predvidio da je najvažniji uvjet za ovaj posao stranačka iskaznica HDZ-a.

Novi slučaju uhljebljivanja? Ma ne, nemoguće, ne bi to radili u Gradu Makarskoj, tamo posao dobivaju samo sposobni, ne i podobni, zar ne? Naravno da ne, šalimo se.

Nakaradna praksa uhljebljivanja stranačkih kadrova sve više iritira građane. Brojni naši čitatelji tvrde da već znaju tko će dobiti posao kao što se znalo svojedobno da će na mjesto jedne tajnice biti izabrana jedna HDZ-ovka Martina. Znalo se unaprijed i da će na mjesto jednog pripravnika doći jedan HDZ-ovac Neven, a i sada se zna da će na mjesto višeg stručnog suradnika doći, kažu mnogi, jedan Hrvoje. HDZ-ovac, da ne bude zabune. Da ne ispadnemo zlobni, pozivamo čitatelje da nas demantiraju, a gradske vlasti da nas obraduju i na posao prime nekoga tko to svojim znanjem, obrazovanjem, iskustvom i sposobnošću najviše zaslužuje.

7 KOMENTARI

  1. Podrepina do podrepine! Pa oni oricaju o onoj partiji! Gori su 100 puta od njih! Supkoljubi, kozojebi, jazavci, kurcosviri, rektalni domoljubi, kurcoljubi, supkouvlakaci, klanjala, cock suckeri, .. Sjevarna Koreja je mila majka!
    Odjebite jer smrdite

  2. Jel to ona Martina što se javno žali da nema pravo na pauzu i da se satare od posla?!
    O Jure šta napravi mladoj sposobnoj ženi koja eto kako ona kaže nije uhljeb, već je tu zasluženo i jadna nesmi ni na pauzu!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime