Kao što smo prvi i predvidjeli, turistička sezona u Starigradu je ugrožena zbog nebrige lokalnih vlasti na čelu s HDZ-ovcem Krstom Ramićem

Zbog brojnih građevinskih radova, nečistih plaža, smrada fekalija, mnogi su gosti odlučili ranije napustiti Starigrad, a posebno su ih razočarale fekalije ispred jednog od kampova u vlasništvu općine Starigrad.

Tako je pr. jedan gost napisao recenziju o fekalijama i dao vrlo nisku ocjenu kampu u vlasništvu općine  što je ponukalo trenutne najmoprimce na reakciju u kojoj nemušto pravdaju nezakonite radnje.

Naime, portal Megamedia je više puta pisao o nepoštivanju ugovora o najmu kampova u vlasništvu općine Starigrad, posebice u dijelu biopročistača. Obzirom da su kampovi dobiveni u višegodišnji najam isključivo zahvaljujući  rodijačko-stranačkoj (čitaj HDZ-ovoj) liniji po smiješnim cijenama, najmanje što se moglo očekivati  je da najmoprimci poštuju odredbe potpisanog ugovora.

Ne samo da nisu ispoštovali ugovor, a godinama i varaju neprijavljivanjem stvarnog broja gostiju, nego su najmoprimci spremni za negativne kritike okriviti svoje goste umjesto da se povuku u sjenu i mole Boga da im inspekcije ne pokucaju na vrata. Pozivamo najmoprimce da javno objave detalje potpisanog ugovora s općinom Starigrad i neka pokažu imaju li i ako imaju, gdje su im ugrađeni biopročistači.

Najcrnji scenarij, kada je u pitanju turistička sezona u Starigradu, se obistinio. Gosti bježe, a vikend pijanci koji upravljaju sudbinom žitelja broje nezakonito stečene novce kao i dane koji su im preostali do kraja mandata.

8 KOMENTARI

  1. Ništa, samo prikaz pravog lica. “Kristalno čisto more” uz obilatiji domaći uradak. Obalni pojas služi za ispuste ispod pasa.

    • Tako je najlakse,a ne sagledati problematiku…sts.jugonostalgicari imaju sa fekalijama koje plutaju.Mozete vi optuzivati koga hocete ali okolis i more vam se onecistilo
      I nesto treba poduzeti…od toga zivite..

  2. Istina ,i ne moze je nitko demantirat.Sve se onecistilo .I ne treba se medjusobno optuzivat nego svi zajedno poduzeti nesto..ipak od turizma zivimo.

  3. Vaš tekst počinje rečenicom: ” kao što smo prvi predvidjeli”, ali je vidljivo iz svih vaših tekstova vezanih za Starigrad da Vi ništa ne predviđate, ne istražujete, ne informirate. Vi samo prenosite gluposti vaših infiormatora koji su i sami nekad bili dio vlasti ili uz vlast pod Velebitom, sudjelovali su u uništavanju našeg kraja i sad se žele pozicionirati za završnu otimačinu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime