Policijski službenici Policijske postaje Makarska dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom provedenim zbog sumnje da je počinio kaznena djela Napad na službenu osobu i Prijetnja

Naime, 27. rujna policijski službenik izvan službe, na povratku s posla i u službenoj odori, uočio je osobu koja na prometnici u mjestu Podgora udara i pokušava na silu otvoriti vrata osobnog vozila u kojem se nalazila nepoznata osoba. Nakon što se zaustavio i izišao iz vozila 25-godišnjak ga je vrijeđao, prijetio mu i pokušao ga udariti. U svladavanju otpora policijskom službeniku pomogao je građanin, a potom su na mjesto događaja došli uređujući policijski službenici koji su osobu uz uporabu sredstava prisile ( tjelesna snaga , pepper sprej i sredstva za vezivanje) odveli u splitsku bolnicu. 25-godišnjaku i dvojici policijskih službenika konstatirane su lakše tjelesne ozljede.
Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv 25-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, te je predan pritvorskom nadzorniku.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime