Gradonačelnik Jure Brkan donio je odluku po kojoj će cijene parkiranjima na svim parkiralištima kojima gospodari Grad Makarska i u ljetnoj sezoni, od 1. lipnja do 30. rujna, ostati na nivou zimskog razdoblja

Tako će u prvoj zoni tijekom ljetnog i zimskog razdoblja visina naknade za parkiranje iznositi 7 kuna po satu, u drugoj zoni će se plaćati 5 kuna po satu te u trećoj zoni 3 kune. Cijene mjesečne povlaštene karte za osobno vozilo za 1. crvenu zonu bit će 130 kuna, za 2. žutu zonu  90 kuna, te za 3. plavu zonu 50 kuna.

Tijekom razdoblja od 1. srpnja do 31. kolovoza i dalje neće biti dopušteno korištenje povlaštene parkirne karte na dijelu uličnog parkirališta prve crvene zone koje je propisno označeno oznakom „1.a crvena zona”, gdje je u navedenom razdoblju dopušteno isključivo satno plaćanje, plaćanje putem automata odnosno putem usluge m-parkinga (sms), bez vremenskog ograničenja.

Cjelovitu Odluku o II. izmjeni i dopuni Odluke o parkirnim zonama, visini naknade parkiranja, povlaštenoj parkirnoj karti i vremenu naplate na javnim parkiralištima u Gradu Makarskoj možete pogledati OVDJE
(GRAD MAKARSKA)

1 KOMENTAR

  1. Čudo!!! Da Sveti Gral HDZ-a “PARKING”……. dolazi na jedan Euro, to je vijest bomba! od 20 Kuna smo smanjili na jedan Euro…. Oduvijek sam želio saznati gdje je to na Svijetu parking 20 Kuna sat… nitko mi nikad nije dao taj podatak… a s druge strane parking 20 Kuna a sva Riva krcata, da je još 20 Kuna skuplje opet bi bila krcata, barem donedavno… ili ti što parkiraju ne plaćaju i pajde su? A kako stvari stoje, i nakon HDZ-ovih nedavnih “uspjeha” u vodstvu Države, mogao bi parking doći i na jednu Kunu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime