Policijski službenici Druge policijske postaje proveli su kriminalističko istraživanje nad tri osobe, koje se sumnjiči za više kaznenih djela: teška tjelesna ozljeda u pokušaju, tjelesna ozljeda, prijetnja i oštećenje tuđe stvari

Naime, u srijedu oko 23.45 sati u ulici Hrvatskog Sabora u Zadru,  fizički su se sukobili 30- i 24-godišnjak, kojom prilikom je 30-godišnak nožem napao 24-godišnjaka, a pri tom je lakše ozlijeđena 28-godišnjakinja, koju je udario 24-godišnjak, dok je pokušala spriječiti sukob.

Nakon toga je 24-godišnjak krenuo osobnim vozilom prema 30-godišnjaku i 28-godišnjakinji pokušavši ih ozlijediti, u čemu nije uspio, a prilikom tog cijelog sukoba 30-godišnjak je oštetio vozilo, kojeg je ovaj koristio.

U sklopu kriminalističkog istraživanja došlo se do saznanja kako su 30-godišnjak i 28-godišnjakinja prethodno upućivali prijetnje prema 24-godišnjaku.

 Provedenim kriminalističkim istraživanjem 24-godišnjaka se sumnjiči za kaznena djela teška tjelesna ozljede u pokušaju, te tjelesna ozljeda, dok se 30-godišnjaka sumnjiči za kaznena djela teške tjelesne ozljede u pokušaju i oštećenja tuđe stvari.

Također se za kazneno djelo prijetnje sumnjiče 30-godišnjak i 28-godišnjakinja.

Svo troje su uz kaznene prijave predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

S obzirom da je 28-godišnjakinja policijska službenica koja je bila van službe, ona je odmah udaljena iz službe te je protiv nje podnesen zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime