Nakon što je sredinom kolovoza ove godine odgovorna osoba trgovačkog društva iz Zagreba koje u zoni stare gradske jezgre u Dubrovniku ima poslovnicu prodaje zlatnog nakita, prijavila krađu skupocjene narukvice policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik proveli su kriminalističko istraživanjem kojim je utvrđeno kako su spomenutu krađu počinile dvije državljanke Rumunjske

Radi se o 44-godišnjakinji i 47-godišnjakinji koje su u večernjim satima 10. kolovoza ušle u zlatarnicu i iskoristile nepažnju zaposlenice, došle do prodajnog pulta i otvorile ladicu s izloženim zlatnim nakitom odakle su otuđile staru antiknu narukvicu ukrašenu rubinima i safirima čije se vrijednost procjenjuje na oko 9 tisuća eura.

Zbog sumnje da su počinile kazneno djelo krađe policija je protiv dvije rumunjske državljanke podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku, a budući su nakon počinjenog kaznenog djela napustile područje Republike Hrvatske za njima je raspisana potraga. (FOTO:Ilustracija)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime