Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za krađu

Naime, sumnjiči ga se da je u četvrtak, 05. kolovoza u Viru iz apartmana kojeg koristi 20-godišnjakinja otuđio novac. Protiv 23-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Nadalje, policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Tjelesna ozljeda.

Sumnja se da je 7. kolovoza oko 00.30 sati u Viru fizički napao tri maloljetnika, uslijed čega ih je lakše tjelesno ozlijedio. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 21-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog Tjelesne ozljede.

Ni to nije sve. U petak, 06. kolovoza u Viru, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 23-godišnjaka. Protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijave zbog krađe.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime