Ubojstvo u staroj gradskoj jezgri šokiralo je Dubrovnik.  Sin je ubio majku da bi nakon toga pokušao samoubojstvo skokom kroz prozor obiteljske kuće.

Liječnici se i dalje bore za njegov život.

Nakon kratke svađe ubio majku

Prema službenom policijskom izvještaju jučer oko 17.15 sati, u dvorištu kuće u Ulici Đura Baglivi u Dubrovniku, policija je zatekla 28-godišnjaka M.O. s vidljivim tjelesnim ozljedama koji je prevezen u dubrovačku bolnicu radi pružanja liječničke pomoći. U obiteljskom stanu ozlijeđenog, koji se nalazi u istoj ulici, pronađeno je mrtvo tijelo njegove 60-godišnje majke N.R. Obavljenim očevidom kojim je rukovodila nadležna državna odvjetnica kao i do sada prikupljenim saznanjima utvrđene su osnove sumnje kako je oko 17 sati nakon kratke obiteljske  svađe, 28-godišnjak zadao više ubodnih rana nožem svojoj majci  uslijed kojih je ona preminula. Potom je pokušao izvršiti samoubojstvo skočivši kroz prozor sa visine od oko 4 metra na kameno tlo dvorišta. Zbog teških ozljeda opasnih po život  zadržan je na liječenju u dubrovačkoj bolnici. U tijeku je kriminalističko istraživanje poradi utvrđivanja svih okolnosti ovog tragičnog događaja.

Ubojica je Marko Obuljen?

Iz dubrovačke bolnice za sada ne žele izlaziti s podacima a stanju pacijenta, no prema onom što se zna do sada riječ o ozlijedama opasnim po život.  Dubrovački portal dubrovniknet.hr tvrdi kako je ubojica zapravo povučeni mladić. Navodno je imao i problema s drogom.  “Susjedi ga opisuju kao mirnog, depresivnog mladića. Majku kao vrlo povučenu ženu koja je radila kao prodavačica u jednoj dubrovačkoj prodavaonici”, objavio je dubrovniknet.hr. Lokalni portal dubrovnikpress.hr, otkrio je identitet ubojice a riječ je o Marku Obuljenu. Otkriven je i identitet majke, a riječ je o Nedi Radić.. (index.hr)