Jučerašnje ubojstvo u Velikom Brdu zgrozilo je makarsku javnost. Podsjećamo, jučer je fizički napadnut taksist Jozo Čorić koji je od posljedica premlaćivanja umro u kolima hitne pomoći na putu u Split

Sinoć su na makarskim ulicama bile duge cijevi, cesta prema Vrgorcu bila je blokirana. Intenzivno kriminalističko istraživanje je u tijeku i već daje prve rezultate. Evo i službene izjave PU Splitsko-dalmatinske:

– U odnosu na događaj od jučer u Makarskoj  kada je fizički napadnut 66-godišnji  muškarac koji je preminuo na putu za splitsku bolnicu, policijski službenici odmah su započeli s intenzivnim kriminalističkim istraživanjem i traganjem za počiniteljima što je rezultiralo time da su sinoć i tijekom jutra uhićene tri osobe  koje se dovode u svezu s događajem i nad kojima se provodi  kriminalističko istraživanje i od kojih je jedna osoba zatečena i zaustavljena  u pokušaju izlaska iz RH. Na mjestu događaja obavljen je očevid, zaključuju u PU Splitsko-dalmatinskoj.

3 KOMENTARI

  1. Iskreno se nadam da ce policija naci sve lokalne ” poduzetnike” koji su bili u kontaktu sa ubojicama,cetnicima,jer bez domacih kriminalaca nisu mogli ovo izvesti.Istraga ce sigurno doci do nekih lokalaca jer u beogradskom pasaluku nisu znali koga triba pljackat.Isti scenarij kako i kod pokojnog Vujcica se nadzire.Shvatimo vise da se u Makarsku doselilo puno kriminalaca koji se kriju kao poduzetnici.Ne samo Makarsku,silo primorje.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime