Policija u Pločama privela dilera marihuanom

0

U subotu, 26.svibnja, u večernjim satima, na području grada Ploča, policijski službenici zatekli su 36-godišnjeg muškarca u posjedu oko 47 grama marihuane

Droga je uz potvrdu oduzeta, 36-godišnjak je kazneno prijavljen zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i pometa drogama.

1 KOMENTAR

  1. ajme jada i srama ,,za šaku trave se sramotite nebi da ste nešto uvatili,,a di je teška prava droga kao šta je met,ice tj.fleš,a di su ostale teške supstance to ne plijenite već mućki čuvate svoju robu da se prodaje i uništava omladina sa teškim opijatima ,,vatate travu jadnici milicijski i sramoto hrvatska ,,koliko vas ima debele koristi od ubitačne droge koju prodaje te sa svojim raspačivaćima koje štitite dok prodaju ,,,ajde gubo antihrvatska milicijska dabogda vam sve uvelo,..

  2. ajme jada i srama ,,za šaku trave se sramotite nebi da ste nešto uvatili,,a di je teška prava droga kao šta je met,ice tj.fleš,a di su ostale teške supstance to ne plijenite već mućki čuvate svoju robu da se prodaje i uništava omladina sa teškim opijatima ,,vatate travu jadnici milicijski i sramoto hrvatska ,,koliko vas ima debele koristi od ubitačne droge koju prodaje te sa svojim raspačivaćima koje štitite dok prodaju ,,,ajde gubo antihrvatska milicijska dabogda vam sve uvelo,..

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime