U ovom tjednu kada obilježavamo Dan policije i blagdan svetog Mihovila, Grad Imotski nagradio je policijskog službenika Postaje granične policije Imotski koji se tijekom godine istakao svojim angažmanom i radom


 
Ove godine Grad Imotski nagradio je policijskog službenika Dinko Kukulj, vođu sektora u Postaji Granične policije Imotski.
 
Jučer, 27. rujna 2023.godine, u prostorijama Grada Imotskog, gradonačelnik Ivan Budalić uručio je zahvalnicu policijskom službeniku Dinu Kukulj, a uručenju je nazočio i načelnik Postaje granične policije Imotski Tihomir Nenadić.
 
Policijski službenik Dinko Kukulj, vođa sektora u Postaji granične policije Imotski, tijekom godine postigao je odlične rezultate rada posebno u domeni poslova vezanih  uz javni red i mir, uspješnoj realizaciji osiguranja javnih okupljanja na području Imotskog i  poslova vezanih uz sigurnu turističku sezonu.
 
Čestitamo našem kolegi i drago nam je da gradovi i općine na području Splitsko-dalmatinske županije nastavljaju tradiciju nagrađivanja policijskih službenika koja je započeta još 2016 godine uoči obilježavanja Dana policije.  

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime