Kako vam je poznato dragi čitatelji predsjedništvo HDZ-a je ozbiljno razmotrilo tekstove sa našeg portala gdje smo Dinka Bosnjaka povezivali sa strukturama SDP-a , što potvrđuju i samo SDP-ovci u kampanji, konkretno kandidat Nikola Vučković, koji navodi da je kukuriku vlada izgradila sportsku dvoranu u Hrvacama

Međutim, ozbiljan udarac Dinku Bošnjaku zadao je i PN USKOK, koji se u sklopu svoje istrage o zlouporabama položaja i ovlasti prilikom pogodovanja investitorima u vjetroelektrane pozabavio i općinom Hrvace. Kako doznajemo od žitelja Općine Hrvace i djelatnika Općine nedavno je proveden pretres općinske zgrade. Osim dokumentacije vezane za izmjene prostornog plana, također je preuzeta dokumentacija o rekonstrukciji nerazvrstanih cesta.

Naime, postoje ozbiljne indicije da je godinama prilikom nasipanja predjela Vrdovo na isti prostor prevožen materijal sa iskopa na samom predjelu Vrdovo, a računi su fakturirani od strane tvrtke Megram d.o.o. vlasnika Mladena Jerkana koji ima kamenolom na području Općine Hrvace, te je prema izdanim fakturama prikazano da se materijal dovozio iz Jerkanova kamenoloma. Iz policijskih izvora smo saznali da je riječ o više milijunskim iznosima. Svi ovi događaji ukazuju da je politička karijera Dinka Bošnjaka na zalazu. Iz više izvora smo dobili neslužbene informacije da je Josipa Rimac prilikom iznošenja svoje obrane vise puta u kontekstu zloporaba spominjala ime Dinka Bošnjaka.

HDZ Andreja Plenkovića na svoju listu nije uzeo kompromitiranog Dinka Bošnjaka, a uskoro se očekuju i potezi županijskog HDZ-a koji će uvjetovati da načelnik Općine Hrvace podnese ostavku i napusti politiku zauvijek.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime