Danas oko 17 sati dogodio se incident na plaži u Makarskoj kada je jedan Poljak kriomice snimao bebu staru 9 mjeseci koju je majka kupala u moru

Sve je primijetio otac djeteta koji je prišao Poljaku i pitao ga što to radi. Došlo je do kraće rasprave u kojoj je Poljak tvrdio da ništa nije učinio te je počeo brisati sadržaj iz mobitela. Pozvana je i policija te su dva policijska službenika obavila na plaži razgovor s Poljakom koji je uporno tvrdio da nije snimao golu bebu. Policija je zatražila od njega mobitel i u mapi s fotografija doista nije bilo spornih snimki. Jedan od policijskih službenika se sjetio provjeriti i mapu obrisao te je tamo pronašao dvije fotografije na kojima se vidi 9-mjesečna gola beba.

Poljak je uhićen te nad njim u ovim trenucima traje kriminalistička obrada. S Poljakom je u društvu bio još jedan muškarac koji, kada je vidio policiju, se pokušao udaljiti s plaže što je primijetio jedan Makaranin (podaci poznati redakciji op.a.). Da mu se ne izgubi svaki trag, ovaj Makaranin je uzeo mobitel i snimo ga kako sjeda u automobil kao i registarske oznake automobila. To je poprilično razljutilo drugog Poljaka koji se krenuo svađati sa Makaraninom, a onda sjeo u automobil, ubacio u rikverc i pokušao ga pregaziti. Policija je o svemu informirana i slijedi istraga.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime