Danas je u Baškoj Vodi došlo do grubog incidenta kada je Poljak pomaknu ležaljku na plaži, objavljuje popularna Facebook stranica Dnevna doza Baške Vode

Navodno je nesretnog Poljaka pretukao Mate Roščić, sin načelnika Joska Roščića, a riječ je o dijelu plaže na kojem Mate Roščić ima koncesiju te iznajmljuje ležaljke.

“Kako saznajemo, gost je pretučen jer je pomaknuo ležaljku koje iznajmljuje načelnikov sin, i to onu ležaljku koja ne bi ni smjela biti na plaži, već na hrpi! Isto tako je prije dva dana nasrnuo na jednog Baškovođanina na sred rive te mu prijetio! Mate Roščić je poznat po nasilnim tučnjavama te mu ovo nije prvi put, a policija ne čini ništa po tom pitanju! Hoće li Makarska policija i dalje štititi načelnika i njegovog sina ili će ih smjestiti tamo gdje im je i mjesto?!”, piše na stranicama Dnevne doze Baška Voda.

4 KOMENTARI

  1. Što je tu čudo?, od karađorđa,priko tite ,vrane, jove, steve, melorada itd, kako onda, tako i danas, partija pod petokrakom red je postavljala, da nebi bilo drugačije , đeneral je zabranija LUSTRACIJU i opunomoćio me’đe’de SKOJ-a da red drže, ako primistite banane,a niste njihove goste postavili u kavezove ,oni će opet na bananu , ili?

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime