Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj  odlučio je svojim građanima isplatiti „Alkaricu“ kao  pomoć nezaposlenim i umirovljenicima s područja Grada Sinja kako bi sa svojim obiteljima mogli ugodnije provesti  blagdanske dane u Sinju 

Nakon što je ove godine uveo isplatu „Uskrsnica“ gradonačelnik alkarskog grada Miro Bulj, prvi je gradonačelnik koji je uveo i isplatu pomoći svojim sugrađanima uoči alkarskih dana i blagdana Velike Gospe u Sinju, a javno je rekao kako razmišlja o uvođenju još nekih socijalnih mjera ako se nastavi trend poskupljenja. 

Odlukom gradonačelnika Grada Sinja u ponedjeljak 01. kolovoza 2022. godine  počet će podjela novčane pomoći Alkarice  nezaposlenim osobama i umirovljenicima s područja Grada Sinja.  

Pravo na Alkaricu u iznosu od 200,00 kuna imaju sve nezaposlene osobe upisane u evidenciju Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Ispostava Sinj kao i umirovljenici čija mjesečna primanja ne prelaze 2.500,00 kn 

Podjela nezaposlenima  vršit će se u Gradskoj vijećnici Grada Sinja, na adresi Dragašev prolaz 24, ulaz iz dvorišta sa zapadne strane zgrade gradske uprave, od 01. kolovoza do zaključno 09. kolovoza 2022. godine, svakog radnog dana od 08:00 do 15:30 sati. 

Umirovljenici će svoju Alkaricu od 200,00 kn moći predignuti u Gradskom društvu Crvenog križa Sinj, na adresi Miljenka Buljana 37 svakodnevno od 08:00 do 15:30 sati, zaključno s 09. kolovoza 2022. godine. 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime