Od ove jeseni gosti makarskog Aminess Khalani Beach Hotela imat će priliku osim nezaboravnog pogleda s terase “The Above” Rooftop Restauranta uživati i u vrhunskoj gourmet ponudi koju će im pripremati novi chef Ivica Katić i njegov tim

Aminess Hotels & Resorts nastavlja svoje kontinuirano ulaganje u kvalitetu, a tom cilju posebno će pridonijeti chef Ivica Katić koji preuzima poziciju glavnog chefa kuhinje za cjelokupnu pripremu hrane unutar renomiranog Aminess Khalani Beach Hotela u Makarskoj. Iskusni splitski kuhar svojim znanjem, impresivnim iskustvom i odličnim dosadašnjim radom bit će odličan voditelj već zavidnog gourmet tima hotelske grupacije Aminess i njihovog makarskog hotela.

Ovo najnovije imenovanje samo je jedna u nizu brojnih izvrsnih suradnji Aminessa i vrhunskih chefova kojom nastavljaju svoj put prema tituli najboljih u hotelijerstvu, osobito što se tiče kulinarske ponude.

“Jako sam sretan  što postajem dio prestižnog kulinarskog tima u Aminess Khalani Beach Hotelu u Makarskoj što uključuje između ostalog i brigu o atraktivnom „The Above“ restoranu. Veseli me što preuzimam ulogu glavnog voditelja za cjelokupnu ponudu hrane te se okrećem novom izazovnom poglavlju u svojoj kulinarskoj karijeri. Fokus će i dalje biti na zadovoljstvu naših gostiju te vjerujem kako će uživati u raznim kulinarskim delicijama koje ćemo bazirati na korištenju sezonski dostupnih namirnica lokalnog porijekla te ribom i plodovima iz našeg Jadrana. Radujem se suradnji s talentiranim kuharima i kolegama iz Aminess gourmet tima”, komentirao je Ivica Katić.

Ivicaje već od djetinjstva većinu svog slobodnog vremena provodio igrajući se u kuhinji, a uživao je i u kuhanju s obitelji. Uvijek je težio stjecanju novih znanja te upoznavanju i istraživanju različitih kuhinja, kultura i okusa koje danas nastoji ukomponirati u svoj svakodnevni rad i recepte. Svoje kulinarsko putovanje započeo je u restoranu Bota Šare u Splitu, nakon čega profesionalnu karijeru nastavlja u Njemačkoj gdje se razvijao i postao izvrsnim chefom. Prije nego se pridružio timu Aminess Khalani Beach Hotela radio je kao izvršni chef u hotelu Ambasador Split.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime