Danas će se u 13 sati na Radio Makarska Rivijera sučeliti svih pet kandidata za gradonačelnika Makarske: Tonći Bilić, Hloverka Novak-Srzić, Jure Brkan, Ivan Šimić i Siniša Srzić.

Bit će riječi o zdravstvenoj zaštiti, turizmu, zbrinjavanju otpada, prostornom planiranju i drugim važnim temama, a u drugom dijelu emisije će se i slušatelji moći izravno uključiti u emisiju i postavljati pitanja kandidatima.

1 KOMENTAR

  1. Evo jedno pitanje kandidatau za grado.Brkana ?
    Kojim novce si se školovao,dali je istina da ti se otac bavio prostitucijom,a zarađenim nivcem od iste se školovao,te dali je istina da je ubio čovika radi količine novca u dzepu?
    Dali ti se otac bavio kriminalim i kraďo te švercom kave,te dali je bio u zatvoru radi kriminala.
    Za Brkana kiliko je oronevjerio nivca iz TZ Makarska sa Lalućem,a koliko je pronevjerio u hotelu Osejava pa je to marao kompenzirati preko TZ-e.

  2. Siniša Srzić upravo na radijskom sučeljavanju dokazuje da je poslan u izbornu trku kako bi zaustavio Hloverku i Šimića da ne uđu u drugi krug.Migros mu je gazda.Jadna mladosti progledajte,nemojte da vas Siniša prevede žedne preko vode.Bio je gradonaželnik i osim stambenih zgrada ništa poslije njega nije ostalo.Neka obznani tko mu je kuću gradio,i njemu i Bebeku.

  3. Dobro da je bilo sučeljavanje, sada je sve puno jasnije. Triba čoviku čuti glas. Srzić i Brkan nula bodova. Hlo pomalo bezbojna. Bilić na odlasku. Šimić sa svoje dvije zamjenice zna kako se voli grad.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime