Hrvatska turistička zajednica u suradnji sa Slovenskom turističkom organizacijom u Južnoj Koreji i Japanu organizira edukacijske radionice „Experience Croatia, Feel Slovenia“ koje za cilj imaju promociju hrvatske i slovenske turističke ponude, ali i edukaciju agenata koji u svojoj ponudi nude ili će tek nuditi Hrvatsku i Sloveniju

Prva radionica, namijenjena predstavnicima turoperatora i agencijama, koju je posjetio i Veleposlanik Republike Hrvatske u Republici Koreji dr. Damir Kušen, održana je jučer u Seoulu, dok se druga održava u četvrtak, 19. rujna u Tokiju, u Japanu.

„Edukacijska radionica u Seoulu održava se upravo u trenutku kada smo u fazi posljednjih formalnih procedura za otvaranje predstavništva HTZ-a u Južnoj Koreji. Veliki interes na radionicama gdje je sudjelovalo preko 60 etabliranih partnera dokaz je kako naše aktivnosti usmjerene na korejsko tržište daju rezultate“, izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić,dodavši kako je u dosadašnjem dijelu turističke godine s korejskog tržišta ostvareno 377.000 noćenja što predstavlja rast od 5 posto u noćenjima u odnosu na isto razdoblje lani. „Nastavno na višegodišnju charter povezanost Hrvatske i Koreje, od prošle godine Seoul i Zagreb povezala je direktna redovna linija avioprijevoznika Korean Airlinesa koja uspješno nastavlja prometovati i tijekom ove turističke godine“, istaknuo je Staničić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime