Sedam vijećnika novoformirane većine u Općinskom vijeću Općine Vir poslalo je mdijima prigodno priopćenje vezano uz današnji Dan opććine i blagdan Glavosjeka svetog Ivana Krstitelja

Priopćenje u nastavku objavljujemo u cijelosti.

“Drage Viranke i Virani, dragi sumještani, želimo Vam sretan Dan Općine i blagdan Glavosjeka svetog Ivana Krstitelja, zaštitnika Vira.
Iza nas su mjeseci političke krize i bezvlašća uzrokovani nedemokratskim i nelegalnim ponašanjem članova bivše većine u općinskom vijeću, posebice njihovog predstavnika Antonia Vučetića i načelnika Marina Radovića. Smatramo da na današnji dan ne treba politizirati i želimo širiti pozitivne misli i vibracije. Stoga smo odlučili prepustiti manjini u općinskom vijeću, odnosno dosadašnjem predsjedniku vijeća Antoniu Vučetiću da sazove svečanu sjednicu i njome predsjeda kako bi se dostojno oprostio od svoje dosadašnje funkcije. Time smo pokazali visoki stupanj tolerancije. To je presedan u hrvatskoj politici i na taj smo iskorak veoma ponosni. Sjednici nećemo prisustvovati da im ne bi stvarali nervozu.
Uskoro nas čeka redovita sjednica općinskog vijeća te izbor novog predsjednika vijeća i predani rad za boljitak i u interesu Vira što će biti presedan u virskoj politici, na što ćemo također biti ponosni i sretni da u tome možemo sudjelovati i dati svoj doprinos razvoju Vira.
Na kraju, još jednom, dragi naši sumještani želimo vam sretan Dan općine Vir i da ga provedete u veselju sa svojim najbližima.”.

Novoformirana većina u Općinskom vijeću Općine Vir

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime