Općina Hrvace je Bogom dan kraj koji nam daje sve mogućnosti kako nitko u njemu ne bi bio gladan, zapušten i kako bi svatko od svoga rada mogao pošteno živjeti i za to primati plaću.

Suprostavili smo se uljuljanim političarima, suprostavili korupciji, podobnim ljudima. Naša koalicija „Zajedno za Hrvace“ donijeti će općini Hrvace nove mlade snage željne rada, razvijanja općine Hrvace i sveopći preporod.

Nadovezujući se na dopis gospodina Mislava Cvitkovića da sve političke organizacije sa područja općine Hrvace se javno obrate o tome što misle o izgradnji elektrane na plin na Perućkom jezeru – naša koalicija ima jasan stav a to je da NE ŽELIMO to monstruozno čudovište od 500MW u našem susjedstvu i da se takvo što neće graditi.

Program naše koalicije javno je objavljen na našim stranicama i dobili ste ga u svojim domovima.

Mi nudimo totalnu promjenu i želimo oživiti općinu Hrvace. Želimo da mlade obitelji nasele ovaj prelijepi i mirni kraj i želimo Vam pomagati u svim Vašim problemima.

Djeca općine Hrvace će imati besplatne udžbenike, obroke i prijevoz, priključci struje i vode biti će besplatni za sve koji se žele naseliti. Raditi ćemo transparentno, plaću neću primati niti koristiti službeni automobil – novac od plaće i ostalih trtoškova ići će u fond za tek rođenu djecu.

Izađite 21. svibnja na lokalne izbore i zaokružite lista broj 2 za načelnika – gosp. Željko Domazet i lista broj 5 za općinsko vijeće – kandidat gosp. Marko Pletikosić

S poštovanjem
Željko Domazet