Proljetni sajam “Domaće je najbolje” od 25. travnja do 1. svibnja

0

Prošle godine je Makarska imala sajam „Dalmacijo, sve ti cvitalo…“,  a autohtone domaće proizvode su proizvođači izlagali i u Božićnom gradu.

Zahvaljujući koordiniranoj  akciji pojedinaca iz makarske Gradske uprave i jedne makarske poduzetnice, organizatori sajma „Dalmacijo, sve ti cvitalo…“ odustali su od Makarske za ovu godinu bježeći od prljavih igara, a sad se zna i zašto. Od 25. travnja do 1. svibnja, Makarska će biti domaćin Proljetnog sajma za što se teren pripremao od prosinca prošle godine zaključno sa posljednjom sjednicom skupštine TZ grada Makarske na kojoj je iznenada zaključeno kako ovom gradu nedostaje kvalitetnih prezentacijskih i promotivnih programa tradicionalnih, hrvatskih, autohtonih, umjetničkih i obrtničkih proizvoda.
Grad Makarska u suradnji s Turističkom zajednicom grada Makarske i Udruženjem obrtnika organizira Proljetni sajam autohtonih proizvoda na Trgu 156. brigade Hrvatske vojske. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 500,00 kuna. Radno vrijeme sajma je od 9 do 21 sat.
Proljetni sajam 2016

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime