Netko je u Liburniji ukrao 250.000,00 kn o čemu smo pisali prije nekoliko dana

Sumnja se da je novac otuđila djelatnica koja je u vrijeme nestanka novca radila na obračunu plaća. Iz Liburnije d.o.o. koju još od prošlog stoljeća vodi direktor Edvin Šimunov su se kratko očitovali potvrdivši da se sumnja da je novac ukraden. Isto tako su nas informirali da je sa djelatnicom koja je radila na obračunu plaća, sporazumno raskinut ugovor o radu te da će ista, ukoliko neovisni financijski stručnjak konstatira krađu, novac vratiti.

U međuvremenu su se za lopovluk u Liburniji zainteresirali i drugi mediji, pa su prema Liburniji krenula pomalo neugodna pitanja. Direktor Edvin Šimunov pohitao je u kontrolu štete moleći određene novinare i urednike da o tom slučaju ne pišu jer da je slučaj osjetljiv, a da je osumnjičena djelatnica potražila psihijatrijsku pomoć.

Neki od medija reklamiraju Liburniju odnosno nove autobuse koje su dobili zahvaljujući europskom novcu, pa se za sada odustalo od pisanja čime je zanemaren veliki interes javnosti. Naime, nije mala stvar da u tvrtki koju financiramo svi mi, porezni obveznici, nedostaje 250.000,00 kuna i da o tome nitko osim portala Megamedia ne piše.

Prema neslužbenim informacijama, a čekamo službeni odgovor, policija o lopovluku u Liburniji pojma nema. Ako je to doista tako, postavlja se pitanje zašto je Edvin Šimunov alarmirao neovisnog financijskog stručnjaka, a da nije o sumnji u krađu odmah izvijestio i policiju? Više o tome u sljedećem nastavku…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime