Šibenik je jedan od najljepših gradova na hrvatskoj obali te svake godine privlači veliki broj turista iz svih krajeva svijeta 

Cijene tijekom sezone nerijetko idu gore; pa tako i cijene prijevoza. Međutim, izvan sezone Šibenik postaje „tiši”, a i cijene su znatno niže. Zato je vrijeme od listopada pa do gotovo predsezone idealno da posjetite ovaj grad i uštedite na prijevozu.

Bez obzira na to posjećujete li ovaj čaroban grad zbog njegovih predivnih plaža, bogate kulturne baštine ili živopisnih ulica i restorana, sigurno ćete trebati pouzdan prijevoz, a Taxi Šibenik pomoći će vam u istraživanju ove turističke destinacije, ne samo tijekom nego i izvan sezone.

Zašto je prijevoz taxijem idealan način putovanja?

Svima vam je vjerojatno dobro poznato koliko može biti frustrirajuće putovanje gradskim prijevozom. Osobito ako je razlog vašeg posjeta turistički. Uvijek morate paziti na vrijeme gdje god pošli da ne biste propustili autobus ili tramvaj. Ovo je prvi i osnovni razlog zbog kojeg se prijevoz taxijem nameće kao puno bolji odabir. 

Koje su još prednosti putovanja taxijem, saznajte u nastavku koji slijedi:

  • Praktičnost i brzina: prijevoz taxijem nudi vam brz i jednostavan način putovanja od točke A do točku B. Nema čekanja na javni prijevoz, ne morate pamtiti kada se morate vratiti na stanicu. Taxi u tren oka dolazi na vaš poziv i vozi vas direktno na željenu lokaciju, što vam ujedno štedi dragocjeno vrijeme i energiju. 
  • Fleksibilnost: ako se odlučite unajmiti taxi, znajte da imate širom otvorene ruke prilikom planiranja vašeg cjelodnevnog ili višednevnog putovanja. Upravo to ovaj način prijevoza čini svestranim i praktičnim za gotovo sve situacije. Taxiji su dostupni na zahtjev, tako da se ne morate pridržavati strogih rasporeda javnog prijevoza ili čekati točno određeno vrijeme polaska. Možete pozvati taxi kad god vam zatreba.

Osim toga, ako putujete taxijem, sami možete odabrati svoju rutu; zamolite vozača da skrene s glavne ceste i dovede vas do neistraženih prirodnih ljepota. Isto tako možete mijenjati vaše planove putovanja, naravno, do određenih granica. Bilo da odlučite promijeniti odredište, usput se zaustaviti na nekom mjestu ili napraviti kraći izlet do Zadra, ne ustručavajte se pitati vozača. 

  • Udobnost putovanja i privatnost: taxi prijevoz obično osigurava vrhunsku udobnost i privatnost tijekom putovanja. Opustite se u vozilu i uživajte u udobnoj vožnji bez brige koja bi vas inače pratila na svakom koraku, pogotovo ako ste prvi puta nalazite u nekom gradu.
    Zaboravite na gužvu i nelagodu koju možete doživjeti u javnom prijevozu. Ne manje važno, no taxi je privatno vozilo, što znači da ćete imati više prostora za sebe i svoju grupu.
  • Raznoliki vozni park: raznoliki taxi vozni park još je jedna značajka koja taxijem čini prikladnim za putovanje i istraživanje turističkih destinacija. To znači da su turistima na raspolaganju različite vrste vozila što im omogućuje da svoj odabir prilagode vlastitim potrebama i željama.

Primjerice, ako putujete sami ili u manjoj grupi, sigurno ćete odabrati manji automobil. S druge strane, ako ste u većoj grupi ili želite putovati „sa stilom”, slobodno birajte veće i luksuznije automobile. 

Sigurnost i pouzdanost na prvom mjestu 

Sigurnost je neizostavna ključna komponenta svakog putovanja. Vozači taksija su obučeni i iskusni profesionalci koji poznaju lokalne ceste i uvjete vožnje. To povećava osjećaj sigurnosti tijekom putovanja, posebno ako ste u nepoznatom gradu ili zemlji.

Osim toga, taksisti su nerijetko „lokalci”, što znači da će vam dati odlične savjete o tome gdje možete pojesti najbolju ribu, koje gradske atrakcije nikako ne smijete propustiti i te gdje pronaći te male skrivene uvale teško dostupne očima javnosti.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime