Zbog osnovane sumnje u brojne nezakonitosti prilikom čudnovate poslovne suradnje između posrnulog građevinskog poduzeća Ploter d.o.o. i Općine Starigrad, danas je Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru dostavljena nova dokumentacija

Krste Ramić, HDZ-ov načelnik općine Starigrad

U nadopuni kaznene prijave koju je Općinsko državno odvjetništvo prethodno zaprimilo, prijavitelj iznosi detalje potkrijepljene originalnom dokumentacijom iz koje se vidi kako je Općina Starigrad isplaćivala novce za građevinskom poduzeću Ploter d.o.o. za radove koji nisu izvedeni! Prijavitelj kao odgovorne za kaos u općini Starigrad označava načelnika Krstu Ramića i pročelnika Jedinstvenog upravnog odjela Marka Čavića.

Upravo su njih dvojica morala znati da Ploter d.o.o. potkrada općinu, a sve na štetu žitelja. Krste Ramić, HDZ-ov načelnik u svom posljednjem mandatu morat će istražiteljima objasniti zašto je tolerirao kriminal. Isto tako će Marko Čavić, poznat po svom mikrolokacijskom izuzeću kada je trebalo zaposliti njegovu suprugu, morati objasniti zašto općina Starigrad nije na vrijeme reagirala i kazneno prijavila odgovorne osobe u poduzeću Ploter d.o.o. za krađu oplate i armature.

Imajući u vidu činjenice koje je svojedobno iznio nadzorni inženjer Željko Čirjak i nečinjenje općinskih vlasti, može se zaključiti kako je Općina Starigrad plaćala dugove izvođača radova (Ploter d.o.o.) imovinom općine jer drugog zdravorazumskog objašnjenja naprosto – nema!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime