Trakavica na Zelenci se i dalje ne smiruje, svojeglavi zamjenik gradonačelnika, je vješto eskivirao predaju dokumentacije, dok mu nije stigao poziv od inspektora Marka Jankovića, koji je na poziv grupe građana izišao na teren

Tako je prvi put predana dokumentacija na uvid nekome, a da nije usko vezan za Jozu Vranješa.

Unatoč nazočnosti inspektora Jankovića, glavni akter sa Zelenke je i dalje bez imalo respekta na godine i stručno iskustvo i dalje omalovažavao i sabotirao g.Fistanića, te udaljavao sve prisutne sugrađane ispred njihovih kuća. Pretpostavljamo da ne bi čuli obmane i laži, s kojima se isti i koristi već duže vremena.

Iz naših izvora, a na upite upućene struci, došli smo do broje da je realna cijena sanacije opasnog križanja u iznosu do 700- tinjak tisuća kuna, dok troškovnik Joze Vranješa ide i do 2 milijuna kuna.

U među vremenu,  bila je i sjednica GV Makarske, ispred koje su prosvjedovali i sugrađani iz udruge SOS Osejave, te se borbe sa vjetrenjačama nastavljaju na više frontova.  Na istoj toj sjednici GV, u eter je g.Vranješ izjavio da je inspektora Jankovića zvao Grad Makarska, što je notorna laž, još jedna u nizu Joze Vranješa. Na to je dodao i da je komentar inspektora bio da ne vidi nikakve probleme.

Inspektor ima vremenski period od 15 dana da se očituje na temelju što je zatekao, te da na kraju i iznese činjenično stanje, i pisanim putem obavijesti one koji su ga zvali, a to je odvjetnik grupe građana sa Zelenke.

Još jedna anomalija na Zelenci, a tiče se iste tematike, je da su počeli radnici ukockavanje sa žutom kockom, a koje nema u troškovniku?! (NASTAVLJA SE…)

7 KOMENTARI

 1. Pazi ti oni izračunali 700.000kn pa što se nisu javili na natječaj pa zaradili kad su tako sposobni!
  Oti mora da izgradili čudesa kad se tako razumiju u posal!

 2. Čuva Joze svoju guzicu, to mi je nekako i normalno, neće on još dugo trajat.
  Ali ovi iz SOS Osejave i slični prosvjeduju kad nije njihova guzica u pitanju.
  Sve redom su sinovi, ćeri, supružnici itd… od Onih koji su zidali i ziđu po gradu, prave i kupuju puste stanove i to im vidi čuda ne smeta!? To je u redu! Tata napravio a oni se okorištavaju! Jel se i jedan odrekao pustih zidina i stanova? Teško…

 3. Pa nije Joze usao u HDZ bez osobnog interasa ,kao i sad ko fol volonter ,a Kuču mu grade firme koje rade za grad .Veliki patriot i domoljub .

 4. Bilo bi zanimljivo vidit specifikaciju računa , jeli i ode jedna kockica košta 400 kn kao u zagrebu wc školjka, a i radovi traju pretjerano dugo

 5. Svi izvođači su mu radili na kući. A on nek demantira ako nije istina. Dosta ga je vidit i slušati pa vidiš da je muljator. Pizda od čovka.

 6. Joze Vranješ ajde privedi kraju te radove, baš ste pretjerali / nisam bio u matere već mjesec dana samo iz razloga da se ne zakačimo jer vidjeh na prvu da me muljaš kad sam te pitao jel istina da će ulica biti jednosmjerna!? Danas prošao oko 11 h bager radi, jeste li vi normalni, jel vidite koji je datum??? Gosti prvi koji su nam nedavno došli otišli 3 dana ranije zbog radova…
  Joze Vranješ bi li tako radio i ispred svoje kuće, a???
  A cifra od 2000000 kn – nek institucije rade svoj posao, rekao je nekoć Stipe Mesić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime