U utorak, 09. listopada 2018.g., s početkom u 10:00 sati u garažnim prostorijama Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita, na adresi Hercegovačka ulica 18, Split,  (nasuprot garaže Prometa Split) održati će se usmena javna dražba nađenih i napuštenih bicikala na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske

Na usmenoj javnoj dražbi mogu sudjelovati svi punoljetni građani Republike Hrvatske  uz obavezno predočenje osobne iskaznice.

Bicikle koji će biti predmet usmene javne dražbe možete pogledati na službenoj internetskoj stranici PU splitsko-dalmatinske: 

http://splitsko-dalmatinska.policija.hr/MainPu.aspx?id=253106

Usmena Javna dražba održati će se po načelu viđeno- kupljeno, bez mogućnosti naknadnih primjedbi,  a uz prethodno nadmetanje ponuditelja (sudionika na usmenoj javnoj dražbi) temeljem unaprijed određene početne cijene.  Najviša ponuđena cijena je ona cijena nakon koje niti jedan drugi ponuditelj ne ponudi višu cijenu, a nakon poziva Povjerenstva za prodaju nađenih i napuštenih bicikala da to učini.

Nakon što Povjerenstvo za prodaju nađenih i napuštenih bicikala zaključi da je  ponuditelj temeljem najviše ponuđene cijene ostvario pravo na kupnju ponuđene stvari, istome će biti izdan račun za kupljenu stvar.

Plaćanje je moguće isključivo u gotovini, i to jednokratno.

Nakon izdavanja računa, kupac je dužan  kupljenu stvar odmah preuzeti u posjed i nakon završetka Javne dražbe iznijeti iz prostora Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita. Ukoliko kupac  kupljenu stvar ne preuzme odmah u posjed i nakon završetka Javne dražbe ne iznese iz prostora Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita, Policijske uprava Splitsko-dalmatinska ne snosi nikakvu odgovornost za eventualni nestanak ili oštećenje kupljene stvari.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime