radojkovic jure8Slučaj brutalnog policijskog premlaćivanja jednog maloljetnika u Makarskoj o čemu smo izvijestili jučer ima i drugu stranu medalje.

PU Splitsko-dalmatinska očitovala se o čitavom slučaju i tvrde da je sve bilo po zakonu. Prema njihovom viđenju stvari, maloljetnik o kojem smo pisali je navodno posjedovao manju količinu droge te se dao u bijeg pred policajcima zbog čega su isti bili dužni primijeniti silu. Nakon što su mu stavljene lisičine, priveden je oko 2.40 u noći u policijsku postaju Makarska te je pozvan liječnik koji je konstatirao lakše tjelesne ozlijede.U isto vrijeme, skupina mladića, po očitovanjuu PU Splitsko-dalmatinske, okupila se ispred makarske PP te su izvikivali ime privedenog maloljetnika, vrijeđali policajce i kamenom oštetili policijski automobil. Makarski policijski službenici su promptno reagirali te su priveli desetak mladića zbog remećenja javnog reda i mira.

1 KOMENTAR

  1. Ako je tu bio Boban onda je 100% po zakonu.Namlati otići će u zastaru kao i u Sinju.
    Jeli to Radojković što voli dilati ako je,nije mi ga žao,dao bih mu i ja bez policije.

  2. e moj tuta seronjo,,ako oces dat po guzici dilerima onda skupi muda u saku i ravno na miliciju jer doli se kriju raspačavaći smrti i opasnih materija ,a ako nisi upućen e onda ne seri kvake po dici jer si ogranićen…

  3. dica sa džojintom od 15 godina i kutijom cigareta u ruci daju izjavu novinarima te glume žrtve i nitko se ne zapita što je on to naučio u roditeljskom domu i što je on učio pametno sa džojintom u 3 sata ujutro na mulu.

  4. Vrijeme je da prestane samovolja i da PP Makarska na celu sa njihovim pristranim nacelnikom pocnu da postuju zakone i da rade po zakonu jer su dobili uniforme i primaju place od naroda da ocuvaju zakone i Ustav RH a ne da iskoristavaju svoje ovlasti i pozicije. Vrijeme je da i nadlezne ustanove MUP pocnu preuzimati kontrolu i stiti neduzne gradjane od samovolje i pristranosti policijskih sluzbenika a ne da ih prikrivaju za pocinjena kaznena djela.Dosta ste narod proglasavali ludim i radili protiv zakona, u medjuvremenu je narod naucio da procita zakon i svoja prava koja im policijski sluzbenici ugrozavaju ponavljam iskoristavanjem svojih ovlasti i pozicija.

    Za koga rade policija-milicija-zastitarska tvrtka PP Makarska ili nazovite je kako hocete ali skinite gospodo uniforme i ne krsite ZAKONE I USTAV RH I PRESTANITE NEDUZNE GRADJANE ZATVARATI I OPTUZIVATI I PRIVATNE IMOVINE OTIMATI POD PLASTOM UNIFORME !.U nadleznom splitsko-dalmat. MUP ako onaj policijski sluzbenik i ubije neduznog covjeka oni ce stati na stranu pocinitelja i napisati da su djelovali po zakonu, samo je pitanje PO CIJEM ZAKONU DJELUJU POLICIJSKI SLUZBENICI; SIGURNO NE PO ZAKONU I USTAVU RH:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime